A világ legmocskosabb lányának nevezte a Rolling Stone magazin Sasha Grey-t, azt a pornószínésznőt, akinek fényképével hirdette magát egy fővárosi nyelviskola.

Csak nagyon kevés dolgot nem vállalt be, és még a férfiakat is képes volt megdöbbenteni. Ismerjék meg közelebbről!

Egy perverz pornósztár arcával hirdette magát egy budai nyelviskola az interneten – írtuk meg pénteken. Nem is akárkiével, a most 27 éves Sasha Grey ugyanis igazi ikonja a dugósfilmszakmának, de mióta otthagyta a pornózást, zenekarban is énekelt, könyvet is írt és rendes filmekben is játszott.

PORNÓSZTÁRRAL HIRDETTE MAGÁT A BUDAI NYELVISKOLA! +18

VILÁGHÍRŰ EXPORNÓS NYŰGÖZTE LE MÜLLER ATTILÁT

Marina Ann Hantzis néven született a kaliforniai Sacramentóban 1988-ban egy katolikus házaspár harmadik, legfiatalabb gyerekeként. Ötéves korában elváltak a szülei, onnantól kezdve lényegében az anyja nevelte, aki állítólag azt tanította neki, hogy úgy gondoljon a testére, mint egy templomra. Az apja pedig arra figyelmeztette, hogy minden férfi ugyanazt akarja majd tőle. Mindkét gondolat azonos hatást ért el: kíváncsivá tette.

A gimnáziumot az előírtnál egy évvel korábban fejezte be, 17 évesen, annak is köszönhetően, hogy magántanuló volt. Közben 12 és 18 esztendős kora között színészetet is tanult. Érettségi után pincérnőnek állt egy steak-étteremben.

AKCIÓ

Eladó domain nevek és web oldalak! Domain név adás-vétel, bérbeadás!

ÍGY KERESHETSZ KÖNNYEN MILLIÓKAT TE IS!

Készítsd el vagy szerezd meg, lopd el hírességek, celebek vagy politikusok intim, vagy ciki, kínos képeit, videóit és küld el nekünk a gyoriklferenc@gmail.com e-mail címre! 100% garanciát vállalunk, hogy a beküldő, informátor kiléte titokban marad!

Minél szaftosabb annál jobb! A botrányos, pornó videóval akár több millió forintot is kereshetsz, úgy hogy senki nem tudja meg! Még a NAV sem! Garantáljuk, hogy kiléted titokban marad, ez a legfontosabb irányelvünk! A beküldött fotókat és videókat feldolgozzuk és kitakarjuk vagy kivágjuk árulkodó részeket!

Ha csak tudatni akarod a világgal a információidat, fotókat amin leleplezed az álszent és képmutató embereket akkor töltsd fel a http://frisskula.com/index/newarticle/ oldalra, ahol 100%-ban garantálva van, hogy kiléted titokban marad, soha senki nem tudja meg ki töltötte fel a fotót és a szöveges információt!

Küzdjünk közösen a csaló, korrupt politikusok és álszent, képmutató celebek, sztárocskák és szélhámosok ellen!

Pornófilmeket 16 évesen kezdett el nézni, és egy évvel később már erősen érdeklődött az iránt, mivel jár ez a szakma, hogy lehetne belőle is színésznő. Egyebek közt felvette egy pornóslánnyal a kapcsolatot a MySpace-en. Amint betöltötte a 18-at, Los Angelesbe költözött, leszerződött egy ügynökséghez, és két hét múlva már fogatni is kezdte első kefélős moziját, egy később többszörösen díjazott fétises pornót. Az első jelenete rögtön egy gruppen volt a legendás Rocco Siffredivel és másokkal.

42sasha grey porn

Sasha egyebek között azzal vált a szakma egyéniségévé, hogy nem szőkítette ki a haját, nem varratott magára egyetlen tetkót sem, nem csináltatott műmelleket, és nem borotválta kopaszra a punciját sem. Vagyis tökéletes ellentéte volt mindannak, ami a 2000-es évek elejére egy tipikus pornószínésznőt jellemzett. Azt mondják: megjelenésével alapvető változást indított el a 21. század pornós esztétikájában.

Már nyolcvan filmen túl volt, amikor azt nyilatkozta Tyra Banks showjában, hogy bármit megcsinálna a kamera előtt, leszámítva az állatokkal és a gyerekekkel folytatott szexet. 2011-ben, felnőttfilmes karrierjének befejezése után pedig azt mondta: hírnevét annak is köszönheti, hogy még olyan dolgokat is bevállalt, amitől még férfiak is visszariadtak. Nem volt semmi, ami sokkolta volna, de volt, ami undorította.

A Rolling Stone magazin a „világ legmocskosabb lányának” nevezte, ugyanakkor elismerte: kivételes jelenség (volt) a pornóiparban, ráadásul intelligens nő feminista vonásokkal. Ő maga performansz művészetnek nevezte filmszerepeit, amihez nem csak a testét, de a hangját is használta. Tény: kitűnt azzal, ahogyan agresszíven beszélt a kamerába, és egyre keményebb és megalázóbb bánásmódot követelt. Ezzel – mint mondta – az volt a célja, hogy egy csipetnyi realitást adjon a fiktív cselekménynek, a férfi nézőkben direkt zavarodottságot keltsen, és elgondolkoztassa őket.

sasha-grey-nude-indian-teepee-03-800x1200

© Wikipédia
A Wikipédia szerint öt év alatt 271 szerepe volt, mígnem 2011. április 8-án bejelentette visszavonulását. (Díjait most nem soroljuk fel.) Ezt azzal indokolta, hogy már elkezdte unni, amit csinált, ugyanis nem szereti, ha újra és újra ugyanazt kell ismételni.

Amióta nem pornózik, zenél (vokálozik), normál filmekben szerepel és könyvet is írt. Csinált például egy saját indusztriál zenekart, az aTelecine-t. Emlékezetes főszereplője volt Steven Soderbergh Barátnő rendelésre című filmjének (2009), ami a prostivilágról szól, illetve a Nyitott ablak című mozinak (2014) Elijah Wood partnereként. A manapság divatos kefélős irodalom műfajába tartozó Juliette társaság című könyve 2013-ban jelent meg, aminek promóciós körútján Budapesten is járt 2013 őszén.

1351092108_16Sasha-Grey-fantasy-girl-pass-16Sasha-Grey-Orgy-006Sasha-Grey-Orgy-008sasha-grey-teen-8Sasha-Grey-with-Asshole-Wearing-Dress-Giving-Blowjob-16sashagreygangbanged

tumblr_mswq80IqLF1s5ekw1o1_1280

A szólásszabadság oszlopai 

Védjük meg Budapest hirdetőoszlopait! 

Az orbáni diktatúra nem kíméli a fővárost!

szolás

HIRDETÉS

Metropol a hír mindenkié!

metropol_kreativ_02

HIRDETÉS

Hír_TV
futura-mno